Muokkaa omia tietoja

HUOM! Jos et ole aikaisemmin kirjautunut sisään jäsenrekisteriin, voit tilata salasanan klikkaamalla "Unohditko tai haluatko luoda salasanan?" -linkkiä kirjautumissivulla. Salasana ei ole sama kuin keskustelufoorumin salasana.

KIRJAUDU TÄSTÄ MUOKKAAMAAN TIETOJASI

Käyttäjätunnus on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite. Jos et pääse kirjautumaan sivuille, lähetä meille jäsennumerosi, puhelinnumerosi sekä uusi sähköpostiosoite osoitteeseen jasenasiat(at)bmwclub.fi ja päivitämme sähköpostiosoitteesi rekisteriin, jotta kirjautuminen onnistuu.

Jos sinulla on kirjautumisessa tai tietojen muuttamisessa muita ongelmia, voit olla myös puhelimitse yhteydessä jäsenasioiden hoitajaan (Timo Pantsari, 040-730 7077) tai rahastonhoitajaan (Jussi Mikkola, 050-372 8035).